Thomas Seppola

 

Thomas Seppola.jpg

"Storfjord for meg er nærheten til naturen."

I Storfjord kan du realisere drømmene dine som næringsaktør og innbygger uten at det koster skjorta. Man bor nært Tromsø, men slipper både bompenger og piggdekkavgift. Det tilrettelegges for de under 35 slik at de kan få tilgang på tomt og bygge hus, i tillegg til at vi har Nord-Troms fradraget.

Som innbygger med små barn, så oppleves det som veldig trygt og alle de viktige tingene er på plass. Nærhet til naturen, snøscooterløyper, sjøen, store arealer og gode fiskevann oppe i fjellet er prikken over i'en for meg.

I en stor kommune blir man en av mange. Her blir man ansett som viktig selv om man er liten og er like gjerne i direkte dialog med ordføreren. Jeg synes det er fantastisk å drive næring i kommunen, vi blir godt ivaretatt og får drahjelp fra kommunen til gjennomførelse.  Jeg er utrolig glad for å drive næring akkurat her!             

Marie Finnstø Kvande

Marie Finnstø Kvande.jpg

"Storfjord for meg er trygghet. Og mye gratis lykke"

Storfjord er naturopplevelser og vakre omgivelser å hvile blikket på, ting som gir deg mye uten å koste noe. Vi bor i et boligfelt og likevel er naturen rett utenfor stuedøren din.

Fordelen med å være et lite samfunn er at det også er et transparent samfunn og det gir en trygghet for både foreldre og barn. Den største forskjellen fra Tromsø til Skibotn er nok det stabile været vi har her. Det er nesten ikke snø om vinteren, men derimot gode skøytemuligheter. Samtidig er det kort vei til ski- og scooterløypene rett oppe i dalen. Vi har også tidligere vår i Skibotn og gode sykkelløyper som bidrar til at sykkelmiljøet her er stort.

Jeg tror en Storfjording, uavhengig om man er herfra eller er tilflyttet, kjennetegnes ved å være folk som setter pris på det de har rundt seg. Vi har et godt fellesskap og sterk dugnadsånd. Slagordet til kommunen er "Mangfold styrker" og her er det mangfold både mtp natur og mennesker. Og vi har plass til mye mer og mange fler!

Moa Elofsson

Moa Elofsson.jpg

Storfjord er lite, men stort på samme gang."

Storfjord er trygt, alle kjenner alle, masse turområder og mye friluftsliv. Et lite sted, men vi har alt vi trenger her.

Jeg er oppvokst i Gøteborg og flyttet til Skibotn sammen med familien min i 2019. Her trives jeg veldig godt og jeg liker å bo på en liten plass. Det kjennes veldig trygt og man trenger ikke å være urolig når man er ute og går alene. Det er ikke så mange unge her, men det gjør at man blir godt kjent både med de som er eldre og yngre enn seg selv. Vi er heller ikke så mange i hver klasse, så man blir både sett og hørt av læreren og det er bra.

På fritiden liker jeg å holde på med hest og ridning. De fleste på min alder spiller innebandy eller fotball, og mange er aktive i skytterlaget.